Crowdfunding nieuwe tribune

02 / aug

STEUN DE CLUB BIJ HAAR DOORSTART OP KRUISVELD!

Dit seizoen is in meer dan één opzicht, speciaal voor de voetbalclub uit 2de nationale: SK Pepingen-Halle.

Het legendarische stadion “Lamme Guiche” was jarenlang de thuishaven voor de lokale voetbalfan. Een geschil tussen de Stad en de beheerder van het 6 maakten hier een einde aan.
Zo ging de jonge fusieploeg, ontstaan uit Fc Pepingen en KSK Halle, op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Uiteindelijk viel de keuze op een verdere uitbouw van de site “Kruisveld”. In het hakken van de knoop, stond de lokale verankering van de fusieploeg centraal. Een totale renovatie van deze site met oa. de bouw van een stadion en nieuwe kantine dienen de aanzet te vormen tot het herleven van de legendarische tijden.

Naast de steun van Stad zal de fusieploeg deze renovatie voor een groot stuk uit eigen middelen financieren. Hierbij rekent het op de steun van supporters en sympathisanten.
En ook jij kan deel uitmaken van dit nieuwe sportief avontuur in eigen streek.

Een gloednieuwe zittribune voorzien van 288 plaatsen, heeft ook een zitje voor jou. Voor het bedrag van 500 € kan je 3 volle seizoenen genieten van nationaal voetbal in eigen regio, vanuit een gepersonaliseerde zetel.

Dankzij jou, dankzij de supporters en sympathisanten van SK Pepingen Halle willen we jong talent uit de streek de kans geven op nationaal voetbal in een eigen stadion.

KLIK HIER EN KOOP EEN ZITJE ! KOMAAN SKPH.

Zo gaat de tribune, met in totaal 4 delen (ipv 2 op de foto) en 288 zitjes, er uit zien.

tribune