Herbeleef de thuiswedstrijden in beeld door fotogaaf Emile!

20 / okt

Alle thuismatchen van SKPH zijn wedstrijdfoto’s te bewonderen op de sociale media van de cluben elke maandag op een de website www.emiled.jalbum.net.

Emile Devogeleer is de fotograaf die elke thuiswedstrijd van SKPH langs de zijlijn of achter het doel staat, en de belangrijkste fases van de wedstrijd op foto plaatst.

Deze foto’s zijn in de eerste plaats voor de nieuwssite www.editiepajot.com, waar na elke wedstrijd een kort verslag met foto’s online komt te staan, de volledige map foto’s van de wedstrijd staat vanaf maandag na elke thuiswedstrijd op de website van Emile.

Emiled is een afkorting van Emile Devogeleer, Emile heeft gedurende zijn jeugd drie grote hobby’s gehad:

1: Fotografie

2: Muziek

3: Voetbal

Voetbal is bij Emile begonnen als miniem in de Biezeweide bij Union Halle, waar hij nog training heeft gekregen van Jean Mobillet (Vanderschuren). Zijn carriere als voetballer bij geel-zwart ging tot de scholieren toen de twee halse ploegen besloten om tot een fusie over te gaan.

Daarna speelde Emile nog in het zaterdagsvoetbal bij Union St. Rochus en FC Atlas, maar na een knieoperatie was voor hem het voetbal over op het veld.

Vanaf dan is hij langs de lijnen beginnen foto’s te nemen van de wedstrijden, een hobby die ik nu nog steeds beoefen met veel plezier.

Fotograferen doet Emile echter niet alleen langs de zijkant van een voetbalveld, men kan hem ook tegenkomen met camera tijdens grote en kleine evenementen, muziekfestivals, optredens in culturele centrums of op een trouwfeest, doopsel of communie.

Meer hierover kan men vinden op mijn website www.devogeleeremile.be.

SKPH wilt Emile bedanken voor alle foto’s en verslagen die hij reeds publiceerde en nog zal publiceren.