Jeroen Van den Stockt nieuwe trainer SK Pepingen-Halle B

28 / nov

Vorige week diende Michael Ophalvens zijn ontslag in als trainer van de tweede ploeg van Pepingen-Halle. Die staat momenteel op de laatste plaats in derde provinciale. Na dertien speeldag telt de ploeg amper vijf punten en werd er slechts één keer gewonnen.

Het clubbestuur bereikte nu een overeenkomst met Jeroen Van den Stockt. De vijfendertigjarige nieuwe trainer zat zaterdagavond tegen Borchtlombeek (1-4 verlies) officieel op de bank, maar nam de coaching nog niet effectief op zich. Het is de bedoeling dat hij vanavond een eerste keer de training leidt en zondag op Relegem het team effectief zal sturen.

Jeroen Van den Stockt is relatief onbekend in Vlaams-Brabant, maar verdiende wel al zijn sporen in Oost-Vlaanderen. De Denderleeuwenaar was langere tijd aan de slag in de jeugdwerking van Eendracht Aalst. Vorig seizoen had hij de beloften van Olsa Brakel onder zijn hoede. Nu krijgt hij voor het eerst de kans om zich te bewijzen bij een A-ploeg. Gezien de huidige toestand is het behoud afdwingen de enige doelstelling van de club.