SKPH stoomt zich klaar voor seizoen 2021 – 2022

10 / feb

Nu het seizoen 2020 – 2021 niet meer zal opstarten, gebruiken we de tijdelijke sportieve inactiviteit om ons als club klaar te stomen voor het volgende seizoen en deze in het vizier te nemen met een sportieve gezonde ambitie; zonder onze visie en missie uit het oog te verliezen.

Bij deze willen we jullie graag meenemen in ontwikkelingen binnen de technische staf van het eerste elftal van SKPH.

Na gesprek met de directe betrokken hebben we besloten om te gaan voor talent van eigen bodem voor wat betreft de positie van hoofdtrainer eerste elftal: Marijn Vanderheyden (1986).

Marijn is in het bezit van het noodzakelijke UEFA A diploma en kent het DNA van de club.

Hij startte zijn trainerscarrière in 2001 bij de allerkleinsten. Hij doorliep alle jeugdreeksen met als klapper op de vuurpijl (seizoen 2013) het winnen van Beker van Brabant, Jeugdcup Het Nieuwsblad Interprovinciaal, en Hageland Cup internationaal met de toenmalige U17.

Om zich verder te ontwikkelen maakte hij de stap naar Elite Jeugd niveau in Lokeren en Aalst (reserven). De ambitie om trainer te worden van een eerste elftal werd waargemaakt met Standaard Denderleeuw en afgesloten in 2019 als kampioen.

Uit de verschillende gesprekken welke werden gevoerd met Sportief Manager Christophe Walravens, en huidig trainer Jean-Louis Meynaert, bleek de wederzijdse interesse om samen te werken en het eerste elftal door te ontwikkelen vanuit een gedeelde sportieve visie.

Vanaf vandaag zal Marijn zijn taken als hoofdtrainer eerste elftal opnemen.

De technische staf zal verder blijven bestaan uit Patrick De Vogelaere (assistent trainer), Pascal Vanherbergen (goal keeper trainer), Marc Walravens (kiné) en Mario Van Den Hoof (scout). Hiermee is meteen de continuïteit verzekerd.

Last but not least, willen we heel graag Jean Louis Meynaert bedanken voor de inzet en resultaten van de laatste 3 jaar. Dankzij hem kan het eerste elftal doorstarten. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Jean-Louis binnen de club actief blijft en zijn expertise zal blijven delen met focus op doorstroming van spelers naar eerste ploeg en het verder vorm geven van de scouting

Nu de technisch staf klaar is wordt er uitgekeken naar de spelerskern. Weldra meer nieuws hierover.