Driesterren quality label voor club- en jeugdwerking

04 / jan
Als club- en jeugdwerking zijn we zeer fier om jullie te kunnen informeren dat SKPH voor de derde keer op rij het driesterren quality label heeft behaald. Het quality label wordt uitgereikt door Voetbal Vlaanderen, op basis van een audit uitgevoerd door een neutraal, objectief auditbedrijf “double pass”. Dit label garandeert onze jeugdwerking toegang tot interprovinciale competities voor de komende 3 seizoenen.
Naast het algemeen beleid, werd het jeugdopleidingsplan, de coaching, monitoring en opvolging van jeugdspelers, doorstroming naar het eerste elftal onder de loep genomen. Meerdere wedstrijden en trainingen werden gevolgd door onafhankelijke auditoren met als doelstelling te monitoren of SK Pepingen – Halle voldoet aan de opgelegde standaards van Voetbal Vlaanderen. Op basis van hun rapportering zullen we verder werk maken van de gedetecteerde werkpunten. Binnen 3 jaar zal de lat immers opnieuw hoger liggen!
Vanuit het bestuur willen we alle leden van de jeugdopleiding, TVJO, coördinatoren en coaches bedanken voor hun inzet en de wil om te blijven ontwikkelen!