Feedback politiecontrole Kruisveld COVID19 maatregelen

25 / okt

Op het synthetische veld – waar net een jeugdtraining aan de gang was – konden de agenten vaststellen dat alle geldende maatregelen gerespecteerd werden. De toekijkende ouders stonden op perfecte afstand van elkaar en droegen allen een mondmasker.

Ook in de opgestelde tent, geïmproviseerde kantine behield iedereen de juiste afstand. Alle bezoekers hadden zich geregistreerd via een QR-code of via een ingevuld kaartje (voor wie zijn gsm niet meehad). We kregen een dikke pluim van de politie omdat we perfect in orde waren met alle voorschriften : maximaal 4 stoelen per tafel, ontsmettingsgel aan de ingang, toiletten, kleedkamers en kantine en voldoende pictogrammen met de te respecteren maatregelen, zoals het dragen van een mondmasker naar en van het veld.

De continue sensibilsering in het begin van de pandemie hebben dus hun vruchten afgeworpen. Uiteraard zullen het bestuur en de vrijwilligers hier streng blijven toekijken op de naleving van de richtlijnen, zoals de politie dit ongetwijfeld ook zal blijven doen.

De ouders die aanwezig waren tijdens de controle, en allen die hier aan hebben bijgedragen, willen we langs deze weg van harte bedanken voor een perfecte houding.

Laat ons samen onze inspanningen verder zetten om dit virus te verslaan en zo snel mogelijk terug naar een normale sportbeleving te kunnen gaan.

Onze preventieve voorzorgen kan je hier terug vinden.