95 deelnemers aan onze paasstage

21 / apr

stage pepingen

Tijdens de twee weken van de paasvakantie is er heel wat beweging op onze voetbalvelden. Jaarlijks organiseren we dan onze voetbalstages. De eerste week was er een stage op Kruisveld te Halle. De tweede week van de vakantie was de stage aan de Vroembos te Pepingen. Zo’n 95 spelertjes tussen 6 en 13 jaar namen deel en dit onder deskundige begeleiding van een 15-tal trainers.

De kinderen werden vanaf 8 uur ’s morgens opgevangen en om 9 uur startten de trainingen. Alle aspecten van het voetbal kwamen aan bod zoals spel- en wedstrijdvorm alsook een gedeelte fun en plezier. De trainingen duurden tot 16 uur en de kids werden opgevangen tot 17 uur.

De stageweek werd afgesloten met een gezamenlijk toernooi. Als afsluiting kreeg iedere deelnemer een mooie ’t shirt als aandenken. Wij konden ook een hele week op tal van vrijwilligers rekenen, om al het extra sportieve in goede banen te leiden.

EEN DIKKE DANKUWEL AAN IEDEREEN die niets aan het toeval over liet om van deze paasstages een boeiend, verrijkend en aangenaam gebeuren te maken.