Gemotiveerde jeugdtrainers gezocht!

12 / mrt

De jeugdwerking van SK Pepingen-Halle draait op volle toeren.

De doelstelling van de jeugdwerking van SK Pepinge-Halle is dan ook om jeugdspelers op een zo goed/hoog mogelijk niveau op te leiden.

Daarom is de club voor het komende voetbalseizoen 2018-2019 nog op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze jeugdtrainers voor hun interprovinciaal en regionaal jeugdopleiding (en dit op onze beide sites).

Ben je bezeten van “het voetbalspelletje”, gemotiveerd, kind(jeugd)vriendelijk en 2 of 3x per week beschikbaar om enkele uren van je vrije tijd te besteden aan een groep voetballende kinderen?

Dan ben jij mogelijk een geschikte kandidaat om onze jeugdwerking te versterken; een trainersdiploma mag maar is geen noodzaak.

Wij bieden interprovinciaal en regionaal voetbal, omkadering door coördinatie en TVJO, een jeugdplan en een eerlijke vergoeding.

Gemotiveerde trainers kunnen zich steeds kandidaat stellen om de jeugdwerking van SK Pepingen-Halle optimaal te laten functioneren en verbeteren waar nodig; gelieve je CV met motivatie te sturen naar tvjo@skpepingenhalle.be.

Wie voelt er zich geroepen om mee te helpen aan ons JEUGDPROJECT !!!