Jeugd op voetbalkamp te Balen

24 / jul

Een veertigtal jeugdspelers vertrokken op voetbalkamp naar het recreatiedomein Keiheuvel in Balen. De club kiest deze locatie al meer dan 20 jaar om er de voetbaltechniek van zijn jongste spelers bij te schaven.

Het sportkamp betekent meteen de start van de voorbereiding van het nieuw seizoen met daarbij ook veel aandacht voor ontspanning en het aankweken van teamspirit. Het sportkamp staat open voor spelertjes van 7 tot 15 jaar. De spelers worden vergezeld door begeleiders, kookploeg en trainers. Het sporthotel en het recreatiedomein Keiheuvel bieden overigens heel wat mogelijkheden.

Naast uitgebreide voetbaltrainingen onder de leiding van de verschillende trainers zijn er dagelijks ook andere spelmomenten ingebouwd in het programma. Zo is er mogelijkheid tot golf bij goed weer, een bosspel, een atletiektreffen, een quiz en een gezellig samenzijn. Om de spanning er in te houden werden de deelnemers hiervoor opgedeeld in gemengde ploegen van klein en groot. Voor de duidelijkheid krijgt iedere ploeg meteen ook een uniforme outfit mee.

De terugkomst van het ganse team in Pepingen is voorzien op vrijdagavond 27 juli.

Je kan hun ervaringen volgen via de openbare facebookgroep “SKPH Zomerstage Balen 2018“.