Ploeg in de kijker: U9 Reg.

25 / mrt

Lina Napoletano: trainer U9 reg

Even voorstellen

Ik ben beginnen voetballen toen ik 16 jaar oud was in – toen nog – SK leeuw. Het eerste jaar meegedraaid in P2 en meteen kampioen gespeeld. Na drie jaar heb ik besloten om te veranderen naar Verbroedering Strijland Gooik die in dezelfde reeks actief was. Twee jaar later fusioneerden we met KV Kester-Gooik, waar ik momenteel nog altijd speel.

Mijn carrière als trainer is dit jaar begonnen bij de U9 reg van SK Pepingen-Halle. Na een moeilijke start vind ik stilaan mijn plooi als trainer. Het is een zeer leuke en leerrijke eerste ervaring!

De mooiste momenten

De Carnaval-training! Dit was een super leuk initiatief van de club. Elke speler was verkleed, we hadden plezier op training, de zussen van twee spelers deden mee de laatste 10minuutjes…

We hebben toch een klein beetje Carnaval kunnen vieren tijdens deze bizarre periode!

Waar ik fier op ben

Waar ik als trainer fier op ben is dat de ploeg zeer gemotiveerd is en dat ik elke training zie dat de spelers zaken bijgeleerd hebben én plezier gehad hebben, dat is voor mij het belangrijkste. Als de spelers iets voor hebben, kunnen ze ook steeds bij mij terecht.

Nog meer van dat?

Zeker! Dit jaar was wat ongelukkig voor de voetbal maar als ik volgend jaar een ploeg kan trainen, zal ik dit zeker doen!

Ik ben in een leuke ploeg terecht gekomen met leuke, sympathieke ouders die mij steeds proberen helpen. Hopelijk volgend jaar opnieuw!