Paasstage

10 / feb

Beste SKPH-ers,

Naar jaarlijkse traditie organiseren we ook dit jaar weer een Paasstage.

We houden van variatie dus het zal niet enkel voetbal zijn wat op het menu staat, dagelijks maken we ook tijd vrij voor andere activiteiten. Welke..? dat houden we nog even voor ons..

Variatie betekent ook dat we dit jaar opnieuw onze tenten opslaan op onze gezellige campus Vroembos te Pepingen en dit van dinsdag 11 april t.e.m. vrijdag 14 april 2023.

Inschrijven is mogelijk voor alle leden en niet leden vanaf leeftijdscategorie U6 (2017) t.e.m. U13 (2010).

Trainingen vangen dagelijks aan om 9u tot 16u, opvang is voorzien vanaf 7u30 tot 17u00.

Kostprijs voor de 4-daagse is 125€, De spelertjes van U6 heten we graag welkom op donderdag 13 april en vrijdag 14 april, kostprijs is 70€ voor twee dagen.

Hiervoor krijgt u:

· Training door gekwalificeerde jeugdtrainers

· En tien en een vieruurtje

· Elke middag soep of een drankje

· Een sportieve, uitdagende stage met heel wat sport spel en vooral FUN..

Inschrijven kan via het online INSCHRIJVINGSFORMULIER.

Na de inschrijving krijgen jullie een bevestingsmail, een tweetal weken voor aanvang krijgen jullie dan nog een mail met extra informatie.

Het inschrijvingsgeld mag gestort worden op rekeningnummer BE49 0016 0146 7471 met mededeling Paasstage + naam & voornaam + leeftijdscategorie. De inschrijving is pas definitief van zodra het inschrijvingsgeld ontvangen is.

Met jullie vragen i.v.m. de stage kunnen jullie steeds terecht bij Jurgen Collée: jurgen.collee@skpepingenhalle.be of via PSD Chat en mail.

Wij kijken er alvast naar uit, jullie hopelijk ook?