Ploeg in de kijker: U8

30 / nov

Ik zal beginnen om me voor te stellen: Ik ben De Pelseneer Bart, samen met Bjorn Ceuppens en Jerko Derycke nemen wij de U8A en B voor onze rekening.

Ikzelf ben begonnen voetballen bij FC Pepingen de duiveltjes om op latere leeftijd te spelen voor Tubize, Ninove en in de eerste ploegen van Oetingen, Kester en Beert City.

Op 25jaar moest ik de voetbal “on hold” zetten door aanslepende blessure, alsook stapte ik in de familiezaak en was het steeds moeilijker te combineren.

Enkele jaren geleden vond ik de voetbalmicrobe dan terug als mijn 2 zoontjes begonnen te sjotten…

Het is nu het 2de jaar dat ik trainer ben en met dezelfde groep meega. Het is dan ook heel leuk om de jongens individueel en ieder op zijn eigen tempo, niveau te zien groeien, maar zeker ook om meer en meer een ploeg te zien op het veld… We deden begin dit seizoen de overstap van V3 naar 5V5. Dit was even wennen voor iedereen maar de groep heeft snel de klik gemaakt en had de “ruitvorm” of “vliegtuigformatie” al snel onder de knie… Slimme sjarels mijn gedacht!!!

De mooiste momenten waren zeker het zomertornooi Pepingen-Halle en tornooi Rebecque waar we telkens als ploeg voor elkaar streden en samenspeelden voor mooie resultaten.

Verder blijven zeker ook de bekerwedstrijden tegen Dender en Harelbeke bij. Hier kwamen we onze meerdere tegen maar vochten toch terug… Een goeie leerschool…

Binnenkort komt er dan nog de beker van ’t Nieuwsblad en gaan we er weer volledig tegenaan!

Tot slot wil ik jullie nog even onze motivatiekreet meegeven die al 2 jaar stand houd en nog steeds luidkeels wordt meegezongen ( Soms tot spijt van de oren van de trainers in de kleedkamer.

1234 VOETBAL SPELEN WE VOOR ’T PLEZIER

5678 PEPINGEN-HALLE VOLLE KRACHT!!!