Double pass logo
Skip to content

Informatie voor de ouders

Wil je graag je zoon of dochter inschrijven?

Elke jaar organiseren we talentendagen. Check alvast onze activiteitenkalender of er 1 gepland staat.

U6 tem U8 kunnen vrij inschrijven. Hiervoor mail je naar [email protected]

SK Pepingen – Halle is aangesloten bij Voetbal Vlaanderen. We zijn officieel erkend als voetbalclub en jeugdopleiding en handelen naar de krijtlijnen welke worden voorgedragen door Voetbal Vlaanderen.

Daarnaast is SK Pepingen Halle houder van een kwaliteitslabel. 3-jaarlijks ondergaan we een audit, uitgevoerd door een onafhankelijk auditbedrijf Double Pass. SK Pepingen Halle is houder van een 3-sterren label waardoor het in competitie mag uitkomen op Interprovinciaal niveau.

Code of Conduct

Algemeen

  • Als ouder hou je je aan de gedragscode van de supporter. Geweld, al dan niet verbaal, dronkenmanspraat, negatieve feedback op kinderen, … zal aangepakt worden en kan leiden tot stadionverbod.
  • De coach is de coach, de ouders blijven de ouders. M.a.w. elke vorm van positieve motivatie kunnen we alleen maar toejuichen. De voetbalcoaching is voor de coach.
  • Broers en zussen kunnen zich uitleven op het terrein, echter niet op het voetbalveld waar de trainingen/wedstrijden doorgaan.
  • We tonen respect voor de scheidsrechter, of het nu een clubvrijwilliger is of een erkende scheidsrechter. Hij of zij is de scheidsrechter. Mocht je toch denken het beter te kunnen doen, dan brengen we je in contact met de KBVB voor specifieke opleidingen. De KBVB zoekt nog steeds scheidsrechters.

Neem via onderstaande knoppen onze huishoudelijk reglement en ongevalprocedures zorgvuldig door. Bij vragen kunt u ons altijd contacteren.

Inschrijvingsgeld

Jeugd Interprovinciaal / U21: € 480 per inschrijving

Jeugd Provinciaal en Regionaal: € 380 per inschrijving

Verplicht kleedijpakket : € 110 

Transfer of nieuwe inschrijving: + € 25 administratieve kost

Wat is inbegrepen in het inschrijvingsgeld

Leden (enkel inwoners van de gemeente Pepingen) mogen gebruik maken van de gemeentelijke Koepongs ter waarde van € 20

Onze golden sponsors

Bosmans juwelier - Halle
Carbomat group
Bajadapadel Pepingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang updates per mail over je favoriete ploeg