Double pass logo
Skip to content

Sponsoring

Ondersteun onze missie

Wij zijn verheugd u kennis te laten maken met SKPH, een bloeiende voetbalclub die recent is ontstaan vanuit een fusie van 2 voetbalclubs met een rijke historiek in de regio Pajottenland – Zennevallei: SK HALLE en FC PEPINGEN.  Onze vereniging heeft zich ten doel gesteld voetbalactiviteiten van hoog niveau aan te bieden, met teams die actief zijn op nationaal, interprovinciaal en regionaal niveau.

Bij SKPH geloven we in de kracht van voetbal om mensen samen te brengen, ongeacht gender, nationaliteit, cultuur of sociale achtergrond. We zijn vastbesloten om een inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen in de regio de kans krijgt om deel te nemen aan sociale en sportieve activiteiten. Onze club is trots op haar typisch Vlaamse karakter en we koesteren onze lokale identiteit.

Om onze missie te verwezenlijken en onze community te blijven versterken, zijn we op zoek naar partners zoals u, die geloven in onze waarden en onze ambitie ondersteunen om sport toegankelijk te maken voor allen. Met uw steun kunnen we investeren in trainingsfaciliteiten, talentontwikkeling en outdoor-sportprogramma’s die de lokale jeugd de kans geven om te groeien en te gedijen, zowel op als buiten het voetbalveld.

Als sponsor van SK Pepingen-Halle heeft u de kans om deel uit te maken van een club die zich inzet voor groei en ontwikkeling. Uw ondersteuning zal niet alleen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze club, maar ook aan de versterking van onze lokale community  en het stimuleren van lokale talenten.

We zouden graag de mogelijkheid willen hebben om met u in gesprek te gaan en de verschillende manieren te bespreken waarop uw betrokkenheid bij SK Pepingen-Halle van waarde kan zijn voor uw bedrijf en onze club. Aarzel niet om contact met ons op te nemen  om een afspraak te maken.

Standaard mogelijkheden

Elke vorm van sponsoring wordt digitaal ondersteunt door TV-schermen of sociale media

Experience
Prijs
Schenk een matchbal aan onze NATIONALE FANION en P3
Ontvangst voor 4 personen en apero incl.
€ 300,00 voor 2 wedstrijden
Visibiliteit rondom onze pleinen
Prijs
(excl. Éénmalige Aanmaakkost)
Boardings (280*80)
€495 / jaar
Spandoek (480*180)
€ 1500 / jaar
Mogelijkheden op aanvraag
Prijs
Shirtsponsoring
  • Fanion en P3
  • Jeugd
Op aanvraag
Je eigen voetbaltornooi/ cup
Op aanvraag
Aanwezigheid van je logo op alle evenementen (eetfestijn, wedstrijden, website)
Op aanvraag

Onze golden sponsors

Bosmans juwelier - Halle
Carbomat group
Bajadapadel Pepingen
Immo gallery

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang updates per mail over je favoriete ploeg